Safari Diving Duik Team

Steve team diving lanzaroteSteve Hicks - Team Captain

Steve heeft leren duiken tijdens zijn huwelijksreis in de Malediven. Na hier nog 6 keer te zijn geweest en dit ge-combineerd met veel opleiding in Engeland is hij PADI dive-master geworden. Hierna is Steve naar Lanzarote gegaan om hier de PADI IDC en IE te volgen en werd hij zo een PADI instructeur. Inmiddels is hij ook SSI instructeur en PADI Master Scuba Diver Trainer.

Steve was altijd al gek van Lanzarote en samen met Wendy heeft hij vele vakanties naar Lanzarote georganiseerd.

In Engeland werkte Steve als chef onderhoud maar de aanbieding om Safari Diving over te kunnen nemen was te goed om te laten liggen. Zijn technische kennis komt nu goed van pas bij bijvoorbeeld het onderhouden van de boot. En kan hij als instructeur natuurlijk helpen waar nodig. Een druk schema dus!

Hij heeft geen enkele spijt van het achterlaten van Engeland en geniet heel erg van het nieuwe leven hier in Lanzarote, zoals hij heel graag aan zijn vrienden in het koude Engeland vertelt.
Het enige dat hij echt mist is zijn favoriete rugby-team maar hij probeert via de tv goed op de hoogte te blijven en gaat altijd even kijken als hij in Engeland is.

wendy2 team divingWendy Hicks - Bookie

Wendy heeft ook leren duiken tijdens haar huwelijksreis in de Malediven. Zij heeft jarenlang vakantie's georganiseerd naar Lanzarote voor groepen tot wel 58 personen. Vluchten regelen, accommodatie, huurauto's, verzekering en natuurlijk duiken.

Omdat Wendy en Steve Puerto del Carmen zo goed kennen kunnen zij garanderen dat de accomodatie goed is en dichtbij het duikcentrum. Wendy doet ook nu nog alle boekingen voor Engeland.

Haar rol binnen Safari Diving bestaat uit administratie, financieen, schoonmaken, entertainment, vervoer van klanten en alle boekingen voor duiken, vluchten en accommodatie.

Wendy heeft vele jaren in Engeland gewerkt als hoofd salaris-administratie maar wilde al heel lang emigreren naar Lanzarote. Voor haar is nu een droom uitgekomen. Zij heeft geen enkele spijt van het emigreren maar mist wel haar favoriete voetbalteam Everton. Wanneer zij in Engeland is, probeert ze toch even een 'match' mee te pikken.

joquin team diving2Joaqin - El Capitanne

Joaqin kwam in 1998 naar Lanzarote van Spaans Baskenland (Noorden van Spanje). Hij werkte voor een andere duikschool voordat hij het Safari Diving team versterkte

De schipper van is tevens een PADI en CMAS instructeur.

Yokin heeft heel veel plezier met duiken en lesgeven bij ons, in zijn vrije tijd vindt u hem op zijn zeilboot.

adam3 team divingAdam

Adam Werd geïntroduceerd tot duiken in september 2010 en heeft er zoveel van genoten dat hij al zijn cursussen snel voltooid heeft om in mei 2011 een PADI Open Water Instructor te worden.

Hij is erg gretig om mensen te leren en zijn enthousiasme te delen met anderen om te duiken. Hij heeft de kans om dit te doen bij Safari Diving.

Sinds hij teamlid bij Safari Diving is, is hij ook een SSI Diving Instructor en BSAC Instructor geworden. Verder heeft hij ook een RYA boat skippers cursus voltooid.

danny team divingDaniël

Daniël komt uit Manchester en is naar Lanzarote verhuisd toen hij 9 jaar oud was, dus hij spreekt vloeiend Spaans.
Hij heeft zijn Open Water cursus in Lanzarote in 2010 gedaan, en heeft zijn Divemaster cursus in 2011 bij ons afgerond.
De daarop volgende 2 jaar heeft hij in Europa gewerkt en gedoken.
In 2013 kwam hij terug naar Lanzarote om de Padi Instructeur cursus te doen en in 2015 haalde hij ook zijn SSI instructeurs cursus.
Zijn vrije tijd besteed Daniël graag aan het kijken van voetbal van zijn favoriete team: Manchester United.

deborah team divingDebora

Debora komt uit Italië (Milaan), en verhuisde naar Lanzarote in 2003 om aan de slag te gaan als manager voor het animatieteam in verschillende hotels.
Ze haalde haar open water cursus in 2011, en vanaf dat moment veranderde duiken haar leven totaal!
Aan het einde van elke cursus die ze haalde wilde ze alleen maar meer en kon niet wachten met het starten van de volgende cursus, totdat ze in juni 2013 haar OWSI haalde en vervolgens in 2015 haar SSI instructeur.
We waren blij dat Debora wilde deelnemen aan het Safari duikteam op 5 mei 2014. Iets waar ze heel erg blij mee was, net als ons!
Zij zegt: Ik wacht op jullie met een grote glimlach op mijn gezicht en kan met jullie praten in vijf verschillende talen!!! Veel bubbels en op naar de zeepaardjes en luipaard zeeslakken!!!
Haar favoriete hobby naast de wereld rondreizen is onderwater fotografie.

mauro2 team divingMauro

Mauro is geboren in Santiago in Chillie en heeft het grootste gedeelte van zijn leven in de televisiewereld gewerkt. Hij besloot naar Lanzarote te verhuizen met het idee om een duiker te worden om zijn passie voor de zee en videografie te combineren.
Hij kreeg les van Duitse instructeurs totdat hij CMAS 3 sterren was en haalde daarna zijn Padi instructeurs opleiding. Sinds kort is hij ook een SSI instructeur.
Hij heeft meer dan 4000 duiken op zijn naam, en houd van surfen, bioscoopfilms en de wereld rondreizen.

Marco team diving lanzaroteMarco

Marco is de Nederlandse instructeur van Safari Diving Lanzarote.
Zijn eerste ervaring was een proefduik in 1997 in Mexico en was meteen verslaafd aan duiken. De Padi Open Water cursus haalde hij in 2000 en na een aantal jaren de Advanced cursus in Nederland.
Hij besteede meer tijd aan het duiken en dacht er serieus over na om instructeur te worden.
De daarop volgende jaren behaalde hij de vervolg cursusen en werkte vrijwillig naast zijn drukke baan als kaptein, en piloot (rondvluchten boven Rotterdam) als Divemaster bij een duikschool in Rotterdam.
Hij besefte dat duiken hem de meeste voldoening gaf en besloot een instructeur te worden. Geleerd van de beste in veel ervaring op gedaan in Nederland.
Na een aantal vakanties in Lanzarote werd het hem duidelijk: dit is wat ik wil doen en waar ik thuis hoor! Zo hier is hij dan!

victor team divingVictor

Hallo, mijn naam is Victor, ik kom uit het zuiden van Spanje en ben 34 jaar oud.

Ik duik al meer dan 10 jaar. In 2011 deed ik de cursus PADI Divemaster in Almería en ben hierna in Europa gaan duiken (Spanje, Portugalen Griekenland). In 2012 verhuisde ik naar de Caribién (Mexico, Honduras, Costa Rica en Panama). In 2013 deed ik mijn PADI instructeur cursus en Costa Rica en heb sindsdien 500 cursussen gegeven. Ik hou van duiken en les geven.

Ik ben een dynamisch en extravagant persoon met een grote glimlach.

In april 2017 verhuisde ik terug naar Europa en vond een nieuw huis en nieuwe familie in Lanzarote bij Safari Diving. Als je mij beter wilt leren kennen, kom mij dan opzoeken bij het duikcentrum in Playa Chica.

 

facebook circle blog diving 70Safari Diving Blog

Voor nieuws and recente foto´s bezoek onze FB Blog

google maps diving lanzarote 70Duikplaatsen en Duikprogamma

Voor meer informatie bezoek onze Duiken op Lanzarote pagina.

Certificate of Excellence - Divecentre LanzaroteSofD Badge DivingBest EMEA divecentre 120px
Minstry of Defence approved Dive Centre - only 10 worldwide and rewarded by as Sport Diver as Dive Centre of the year 2016 for Europe, Middle East and Africa
Safari Diving Lanzarote - Duikcentrum - Puerto del Carmen - Lanzarote - Canarische Eilanden