padi dive coursesPADI duik opleidingen

Materiaal

U betaalt niets extra !

Voor al onze duik-opleidingen is huur van alle uitrusting inbegrepen in de prijs. Cursusprijzen waar van toepassing zijn inclusief; certificering, log boek (indien nodig), boeken, belasting en verplichte verzekering inbegrepen.

U komt dus niet voor de verassing te staan dat er nog extra kosten in rekening worden gebracht tijdens uw cursus.

Kennismakingsduik € 60,-

Kennismaking in de wonderen van het duiken

Dit is een onvergetelijke ervaring, die u introduceert in de wonderen van het duiken met perslucht, voor iedereen die het nog nooit eerder heeft gedaan.

Een duik instructeur legt u voor de duik uit hoe uw duik apparatuur werkt en wat u te wachten staat op het moment u voor het eerst ademt onder water. Wij zorgen er voor dat u zich comfortabel voelt met de duik apparatuur en het ademen onder water alvorens we langzaam afdalen in onze prachtige baai.

U ervaart hoe het is om vrijwel gewichtsloos te zijn tijdens de ondiepe duik die wij met u maken.

Er is zoveel moois te zien en uw duik leraar laat u kennismaken met het onderwater leven wat u tegenkomt op deze eerste duik. Wij kunnen u ook voorzien van een onderwater fototoestel zodat u uw onvergetelijke momenten kunt vastleggen, uw instructeur is uiteraard ook bereid een enkele foto van u te maken.

Na afloop van deze bijzondere ervaring krijgt informatie over duik cursussen die u bij ons kunt volgen.

De kennismakingsduik is gratis als u een complete duik cursus bij ons boekt.

Korting is mogelijk indien er meerdere mensen tegelijk boeken, u kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Vervolgduik € 50,-

Als u er geen genoeg van kunt krijgen...

Nadat u de kennismakingsduik succesvol heeft afgerond heeft u de mogelijkheid om te duiken naar een maximale diepte van 12 meter. Uw duik instructeur neemt u mee op uw allereerste echte duik.

Wij starten de duik in onze ondiepe en beschutte baai en dalen dan langzaam af.

U gaat nu echt ervaren hoe het is om te zweven door het water en de vele vissen te zien die rond om onze baai aanwezig zijn. Na deze duik hakken vele mensen de knoop door en gaan de duik cursus volgen.

Als u de kennismakigsduik en de vervolgduik op één middag doetdan krijgt u een korting. U kunt ons team vragen stellen over de te volgen duik opleidingen of neemt u gerust contact op met Safari Diving Nederland.

Scubaduiker cursus € 299,-

Duiken naar maximaal 12 meter...

Scuba diver is de ideale duik cursus voor diegene die weinig tijd hebben om de gehele Open Water Diver cursus te volgen. Deze cursus beslaat ongeveer de helft van de Open Water Diver cursus. Eventueel later kunt u het gehele Open Water Diver brevet afronden.

Gebrevetteerde Scuba Divers leren om onder begeleiding van een Divemaster of instructeur tot een maximale diepte van 12 meter. Hiermee kunt u uw duikplezier voortzetten en duikervaring opdoen zelfs als u besluit niet verder te gaan met de Open Water Diver opleiding. De Scuba Diver cursus geldt volledig voor uw Open Water Diver en dat houdt in dat wat u reeds geleerd heeft niet nog een keer hoeft te doen. We raden u wel aan als er een langere tijd tussen uw Scuba Diver brevet en de vervolglessen enige oefeningen op te frissen.

(Duur circa 2-3 halve dagen)

Upgrade of verwijzing (referral) € 250,-

Open Water Duiker worden...

Voor de verwijzing dient u nog 4 open water duiken maken wat leidt tot brevettering als Open Water duiker.

(Duur circa 2-3 halve dagen)

Voor de upgrade zult u nog enkele zwembadsessies (ons zwembad is de baai voor onze deur) moeten doen. Daarnaast maakt u nog een paar open water duiken en zult u uw duik examen afronden. Dit alles leidt natuurlijk tot het begeerde Open Water Diver brevet.

Open Water Diver cursus € 455,-

Duiken naar maximaal 18 meter...

Een droom komt uit met de Open Water Diver certificering. Uw PADI leerboek, dvd en de zwembadsessies (ons zwembad ligt voor onze deur) gecombineerd helpen u te leren wat u moet weten om uw duikavontuur met plezier en zekerheid af te ronden.

Tijdens deze Open Water Diver cursus leert u vaardigheden toepassen die uw toekomstige duiken veilig en met zekerheid kunt maken.

De PADI Open Water opleiding is internationaal erkend en geeft u de mogelijkheid te duiken met een andere gebrevetteerde duiker tot een maximale diepte van circa 18 meter.

(Duur 4-5 halve dagen)

Adventure duiker cursus € 229,-

Laat het avontuur beginnen...

Na het behalen van uw Open Water Diver brevet ligt er een wereld aan verschillende duiken voor u open. De Adventure Diver cursus laat u proeven aan verschillende type duiken en geldt als voorbereiding voor uw Advanced Open Water Diver- en/of Specialty Diver brevet. U maakt 3 speciale duiken om het Adventure Diver brevet te halen. Safari Diving kan u de volgende duiken aanbevelen: Navigatie, Diep, Boot, Zoeken en bergen, Nacht, Wrak, Naturalist, Visherkenning, Multilevel/Computer, Digitale onderwaterfotografie en/of Drijfvermogen optimalisatie.

(Duur 1-2 dagen)

Advanced Open Water cursus € 299,-

Duiken naar maximaal 30 meter...

Met de Advanced Diver kwalificatie gaat u een stap verder in het plannen van complexere duiken. U doet nieuwe kennis en ervaring op na het behalen van uw Open Water brevet. De Navigatie en Diepe duik zijn 2 vaste duiken in deze cursus daarnaast kiest u nog 3 avontuurlijke duiken. Zoals daar zijn: Boot, Digitale onderwater fotografie, Wrak, Visherkenning, Naturalist, Multilevel, Zoeken en bergen en/of Drijfvermogen optimalisatie.

(Duur 2-3 dagen)

Emergency First Response € 155,-

Eerste hulp bij ongelukken...

De basiskennis van Eerste Hulp Bij Ongelukken en hartmassage. Deze 1-daagse cursus is er voor duikers en niet-duikers. De certificering leidt tot een internatiaal erkend "EHBO-diploma".

(Duur 1 dag)

Rescue duiker cursus € 360,-

Geen stress voor de reddingsduiker...

Absolute aanrader de Reddingsduiker cursus. U leert signalen en symptomen te herkennen die ervoor kunnen zorgen dat u probleemsituaties tijdens het duiken uit de weg kan gaan. Mocht er dan toch een probleemsituatie voordoen dan kunt u op een doordachte manier handelen.

Een complete cursus in het voorkomen van probleemsituaties en hoe te reageren in noodgevallen.

(Duur 3-4 dagen)

Enriched Air Nitrox € 185,-

Langer duiken met Nitrox...

Duiken met verrijkte lucht is populaire cursus. Het geeft u meer inzicht over het verschil met gewone lucht te duiken en Nitrox. Eèn ding is zeker u kunt uw duiktijden enorm verlengen als u met Nitrox duikt.

(Duur, 2 dagen)

Peak performance buoyancy € 145,-

Waarom ben ik altijd zo vlug door mijn lucht...

Iedere duiker wil uiteindelijk gewichtloos zweven in het water. De reden is dat wij als duikers niet graag het onderwater leven willen beschadigen.

Met de Drijfvermogen optimalisatie cursus (Peak Performance Bouyancy) leert u ontspannender duiken waardoor u lucht spaart en dus langer van uw duik kunt genieten.

Onderwater naturalist € 110,-

Is een anemoon geen onderwaterplant...

Eigenlijk is iedere duiker een Onderwater Naturalist, de cursus maakt u wat meer waakzaam op de veranderingen onder water en waarom die veranderingen op kunnen treden. Hier in Lanzarote hebben we een uniek duik gebied met duizenden van organismen waar onze instructeur u graag over vertelt.

Visherkenning € 110,-

Het was een zilveren vis met schubben!

De Visherkennings cursus geeft u een beeld van diverse vissen die eenvoudig in groepen zijn in te delen. Tijdens de cursus en waarschijnlijk ook daarna houdt u bij welke vissen u ziet en in welke mate. Op die manier verschaft u zichzelf informatie over de lokale vis populatie.

Multilevel/computer duiker € 110,-

Hoe plan je een duik naar 30 meter voor 45 minuten...

Een goede duikplanning is het halve werk. De Multilevel/Computer duiker cursus gaat in op het veilig plannen van diepe geen decompressie duiken. Het 'Wheel' is een handig hulpmiddel bij het plannen. Tegenwoordig is er ook een electronische variant met de naam E-Multilvel om de planning uit te voeren.

Boot duiker € 175,-

Dagelijks bootduiken...

Een veilige introductie tot de procedures voor het duiken vanaf een kleine boot. Onze boot de Astican II vaart dagelijks uit om u het bootduiken bij te brengen. Ideaal voor duikers die nog geen ervaring hebben met bootduiken.

Digitale onderwater fotografie € 145,-/€ 175,-

Deel je mooiste duikmomenten met familie en vrienden...

Vraagt u zich wel eens af waarom uw foto's te groen of te blauw zijn? Dan is deze cursus echt iets voor u. U leert met behulp van bepaalde technieken en een dosis geduld stap voor stap betere foto's te maken.

De Digitale onderwater fotografie cursus kunt u doen met behulp van uw eigen camera (€145) of met onze camera incl. cd-rom(€175).

Nacht duiker EUR 180,-

Nat, donker en fantastisch...

Als het donker wordt veranderd het onderwaterleven enorm, vooral hier op Lanzarote kijkt u uw ogen uit. De Nachtduikcursus neemt u mee op nachtduik safari en u leert daarbij zelfstandig nachtduiken voor te bereiden en uit te voeren.

Onderwater navigatie € 180,-

Breng onze instructeur terug...

Navigeren onder water is essentieel om de weg te vinden en het voorkomt verwarring en lange zwempartijen aan de oppervlakte of erger nog lange wandelingen met volle duikuitrusting. De navigatiecursus leert u vertrouwd maken met het kompas en de duik omgeving.

Wrak duiker € 230,-

Wij kunnen u helpen de volle kluis te bergen...

Wrakduiken spreekt altijd tot de verbeelding. Voor de ene is het een avontuur een onbekend wrak te ontdekken voor de ander is het een schitterend kunstmatig rif. In de Wrakduik cursus duikt op onze wrakken in Puerto del Carmen en na een goede verkenning zult u ook èèn van de wrakken op een gecontroleerde manier penetreren.

Diep duiker € 215,-

Duiken naar maximaal 40 meter...

Op 40 meter ziet ons enorme huisrif er toch net even iets anders uit. Met de Diep duiker cursus bereidt u diepe duiken op een veilige voor en daalt u regelmatig af naar de maximale recreatie diepte.

Zoeken en bergen € 175,-

Indien de volle kluis teruggevonden moet worden...

Dure duiklamp verloren of iemand heeft een anker verloren. De Zoeken en bergen duikcursus leert u hoe u bepaalde zoekpatronen kunt gebruiken en hoe u op een zekere wijze het object kunt bergen.

Droogpak duiker € 110,-

Altijd lol met droogpakduikers...

U zult uw eigen droogpak mee moeten nemen, aangezien de water temparaturen hier op Lanzarote aangenaam zijn en wij geen droogpakken verhuren. Deze cursus is voor de koukleumen onder ons of voor diegene die lekker comfortabel willen duiken in een droogpak. Naast het duiken in uw eigen droogpak leert u ook hoe uw droogpak te onderhouden.

Divemaster opleiding EUR 675,-

Meester in het duiken...

De Divemaster cursus leert u om te gaan met cursisten en duik groepen. De theorie verklaart op diverse gebieden de samenhang van duiken, de apparatuur en de natuur.

Tijdens deze cursus werkt u nauw samen met een instructeur om uw vaardigheden en kennis van het duiken op een professioneel niveau te brengen en te houden.

(Duur 10 tot 21 dagen)

Uitrusting specialist € 125,-

Langer van je duikspullen genieten...

Het onderhouden van uw duikuitrusting is net zo belangrijk als het duiken zelf. Wilt u weten hoe u uw duikuitrusting het beste kunt onderhouden dan is de Uitrusting specialty cursus iets voor u.

(geen duiken, 1 dag)

Discover snorkelen € 25,-

Ontdek hoe fascinerend onze baai is...

Een introductie onder direct toezicht in het plezier van snorkelen en het prachtige onderwater leven in onze baai. Geen minimum leeftijd, plezier voor de hele familie!

Skin diving cursus € 65,-

Verken de onderwater wereld voor de hele familie...

Eèn ademteug en dan afdalen om in alle stilte het schitterende onderwaterleven van Lanzarote te bewonderen. Met de Skin diver cursus leert u bepaalde technieken te gebruiken om energie te sparen en daardoor langer onder water te blijven met maar èèn ademteug.

Medische verklaring voor duiken

Even checken...

Om deel te nemen aan de Open Water duiken, is het nodig dat u een medische verklaring invult zodat u zeker weet dat u fit genoeg bent om te mogen duiken. Als u op het formulier een ja moet antwoorden kunt u bij uw (duik)arts vragen of u deel kunt nemen aan de cursus

(Om de medische verklaring te kunnen lezen heeft u Adobe reader nodig. U kunt een gratis versie downloaden van de Adobe website.)

Medische verklaring voor duiken

facebook circle blog diving 70Safari Diving Blog

Voor nieuws and recente foto´s bezoek onze FB Blog

google maps diving lanzarote 70Duikplaatsen en Duikprogamma

Voor meer informatie bezoek onze Duiken op Lanzarote pagina.

Certificate of Excellence - Divecentre LanzaroteSofD Badge DivingBest EMEA divecentre 120px
Minstry of Defence approved Dive Centre - only 10 worldwide and rewarded by as Sport Diver as Dive Centre of the year 2016 for Europe, Middle East and Africa
Safari Diving Lanzarote - Duikcentrum - Puerto del Carmen - Lanzarote - Canarische Eilanden